top of page

Suomalainen verkkokauppa - asiakaspalvelu +358 46 96 805 96 - Toimitus VAIN 3.95€ - ILMAINEN PALAUTUS 

Luminda.fi logo

Luminda.fi:n tuotteet ovat korkealaatuisia ja meille asiakastyytyväisyys on tärkeä asia.

Mikäli tilaamasi tuotteet eivät sinua kuitenkaan ole miellyttäneet, voit palauttaa/peruuttaa tilauksesi seuraavia ohjeita noudattaen.

Palauta käyttämätön tuote

Kuluttajana sinulla on oikeus palauttaa/peruuttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta. Huomioithan seuraavat seikat:

-Palautettava tuote/tuotepakkaus on käyttämätön, samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa sekä täysin myyntikuntoinen

-Kaikki tuotteeseen liittyvät tavarat (ohjeet,tuotepakkaukset yms.) on palautettava tuotteen mukana

-Palautettavan tuotteen tulee olla puhdas eikä siinä saa ilmetä esimerkiksi eläinten karvoja, pölyä tai muita roskia

Palautusoikeus ei koske

Kuluttajansuojalaissa on määritelty tuotteet, joita vaihto- ja palautusoikeus ei koske, kuten hygieniatuotteet,sukkahousut ym.

Palauttaminen

Ilmoita meille aina palautuksestasi sähköpostitse ENNEN palautuksen lähettämistä info@luminda.fi. Tämä on tärkeää, jotta osaamme odottaa sinulta saapuvaa palautusta ja otamme palautuksesi käsittelyyn mahdollisimman nopeasti palautuksen saavuttua meille.

Saat vastauksena palautuskoodin, jolla voit palauttaa tuotteet helposti jättämällä paketin lähimpään Postin toimituspisteeseen ilman jonottamista.

Liitä palautuksen mukaan palautuslomake

Pakkaa palautus huolellisesti ja käytä alkuperäisiä suoja- ja pakkausmateriaaleja.

Mikäli palautat kaikki tilaamasi tuotteet vähennämme palautettavasta summasta 3.95€ palautuskuluja. Mikäli pidät tuotteita itselläsi, joiden arvo tilauksessasi on yli 10€ on sinulla muille tuotteille ilmainen palautus. 

Esimerkki 1: Tilaat kahdet 25€ arvoiset kengät ja haluat pitää toiset kengät ja palauttaa toiset sinulla on ilmainen palautus

Esimerkki 2: Tilaat kahdet 25€ arvoiset kengät ja haluat palauttaa molemmat sinulta peritään palautettavasta summasta 3.95€ palautuskuluja

Esimerkki 3: Tilaat 15€ arvoisen vyön ja 25€ arvoiset kengät, haluat palauttaa kengät, mutta pitää vyön on sinulla ilmainen palautus

Palautusosoite:

Kalustepisara Oy / Luminda.fi

Loimijoentie 94, 32440 ALASTARO

+358469680596

info@luminda.fi

Maksun palautus

Kaikki palautukset käsitellään saapumisjärjetyksessä. Palautuksesi saavuttua ja sen tarkistettuamme teemme hyvityksen aina tilauksessa käyttämäsi maksutavan mukaisesti. Hyvitys tehdään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 14 vrk:n kuluessa palautuksen saapumisesta. 

Mikäli palautettu tuote on vaurioitunut, jälleenmyyntikelvoton tai käyttöön otettu on Luminda.fi:llä oikeus periä arvonalennus tuotteen alkuperäiseen arvoon saakka. Mikäli tuote on tahriintunut, siinä esiintyy eläimen karvoja tai pölyä johtaa se automaattisesti tuotteen palautuksen hylkäämiseen.

Mikäli tilaus sisältää kampanjakoodilla saadun edun, alennuksen tai ilmaisen toimituksen ja tuotteita palautettaessa tilauksen arvo jää alle kampanjassa osoitetun minimisumman, alennus peruuntuu tai pienenee. Erotus veloitetaan palautettavasta summasta.

Bonus-tuotteet

Jos tilauksesi mukana on tullut maksuton bonus-tuote (kaupanpäällinen, kylkiäinen tms.) ja kampanjan ehdot eivät tuotteiden palauttamisen jälkeen enää täyty, palauta bonus-tuote palautuksen mukana. Palauttamattomista bonus-tuotteista peritään niiden arvo.

Reklamaatio

Mikäli sinulle toimitettu tuote on väärä, viallinen tai vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta. Lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi sähköpostitse info@luminda.fi viipymättä tai viimeistään kolmen (3) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Säilytä aina myös vahingoittunut kuljetuspakkaus. 

 

Muuta

Luminda.fi ei hyväksy palautusta, joka on tehty ilman yhteydenottoa tai hyväksyttyjen palautusohjeiden noudattamista. Tällaisessa tapauksessa toisen osapuolen katsotaan rikkovan sopimusehtoja ja Luminda.fi toimittaa palautuksen takaisin asiakkaalle tämän kustannuksella tai pidättää palautettavasta summasta toimistomaksun 20€.

bottom of page