top of page

Suomalainen verkkokauppa - asiakaspalvelu +358 46 96 805 96 - Toimitus VAIN 3.95€ - ILMAINEN PALAUTUS 

Luminda.fi logo
Sukkahousut netistä edullisesti

SUKKAHOUSUT NETISTÄ

LAADUKKAAT JA KESTÄVÄT SUKKAHOUSUT

Kestävät sukkahousut

Edustamme KNITTEX, Gabriella sekä Gatta ja Fiore-sukkahousuja, jotka valmistetaan EU:ssa vastuullisesti ja ammattitaidolla. Sukkahousut ovat todella kestäviä ja ne eivät petä keskentyöpäivän tai juhlien. Knittex-sukkahousut punotaan kaksoispunoksella ja näin vältetään mahdollisten silmänpakojen leviäminen.

 

40-denierin ja sitä vahvempien sukkahousujen kohdalla voit ne pestä käsinpesuna tai konepesuna ja käyttää uudelleen ja uudelleen.

Meillä on vuosien kokemus Knittex-sukkahousuista ja voimeme vilpittömästi suositella niitä myös sinulle!

Sukkahousut netistä

Knittex sukkahousut ovat lujaa tekoa ja ne kestävät hyvin käytössä.  Sukkahousujen käyttöikää voit pidentää käyttämällä ja pukemalla ne oikein.

Pidä huolta, että varpaankynnet ovat sileät, eikä jalkapohjissa ole karheita kohtia.
Poista sormista jalokivisormukset ja katso, että kynnet eivät ole terävät tai niissä ei ole teräviä kohtia aina ennen sukkahousujen pukemista ja riisumista.


kerää sukkahousujen sukkapituus ensin käsiin ja sujauta jalkaterä sukkaosaan. 

Nosta ja asettele säären osuus paikalleen tasaisin vedoin, sitten nosta vasta reidet ja lantio-osa. "Kerää" sukkahousua varovasti ylöspäin, että ne istuvat päälläsi hyvin.

Sukkahousut voit pestä käsin tai maksimissaan 30 asteen lämmössä pesukoneessa. Sukkahousut eivät kestä kuivausrummun kuumuutta eikä huuhteluaineita,  joten anna niiden kuivua itsekseen - ne kuivuvat nopeasti.

Hyvä keino on myös huuhdella sukkahousut nopeasti vedessä ja laittaa kuivumaan - näin saat ne taas käyttöön heti seuraavaksi päiväksi. Hellä huolenpito lisää sukkahousujen käyttöikää huomattavasti ja voit käyttää samoja jopa viikkoja.
 

Sukkahousujen pukeminen

Mustat sukkahousut
bottom of page